De kracht van visueel communiceren

Mensen zijn van nature beelddenkers, daarin ligt de kracht van visueel communiceren. Steeds meer mensen ontdekken de meerwaarde van visueel werken: minder schrijven en praten en meer tekenen! Dat is de essentie van visueel communiceren. Met beelden geven we betekenis aan de wereld om ons heen. Toch worden er nog steeds eindeloze documenten vol getypt met alleen maar tekst en wordt er aan een stuk door vergaderd in de hoop dat we elkaar begrijpen. En dat terwijl mensen meer dan ooit behoefte hebben aan duidelijkheid en inzicht! Mensen hebben behoefte om te weten waarom iets moet gebeuren en waar het bedrijf waar ze voor werken staat. Met visueel communiceren wordt de kern naar boven gebracht en komt jouw boodschap echt over. Visuele verhalen zijn er om te verbinden en te motiveren. Bovendien zet visueel communiceren jouw woorden kracht bij waardoor de boodschap blijft hangen. Ben je benieuwd waarom wij met visual storytelling en animatie tekenen zijn begonnen? Bekijk onze YouTube-video!

 Neem contact op

 

visueel communiceren

 

 

Leer om visueel te communiceren

 

Wil je jouw verhaal of boodschap zelf visueel leren over te brengen waardoor jouw informatie echt beklijft? Tekenen, ook wel visueel communiceren genoemd, is helemaal niet zo moeilijk. Het is namelijk een kwestie van de basis beheersen en dat leer je in de training ‘Zakelijk tekenen’. Je kunt de basis van het visueel communiceren al binnen een dag onder de knie krijgen. Voor je het weet is het iets dat heel gewoon voor je is geworden en kun je er anderen mee inspireren. Wil jij zelf de kracht van visueel werken ontdekken? Doe dan mee met de training visueel communiceren! En nee, je hoeft echt niet te kunnen tekenen om mee te doen. Laat jezelf verrassen en wij nemen je er in mee. Meer weten over de training? Ga direct naar www.birgitsmit.com

Bel ons 

visueel communiceren

 

Doe het eens anders!

De training ‘Zakelijk tekenen’ is nuttig voor iedereen die informatie beter wil herinneren, delen of begrijpen. Hoe je de opgedane kennis vervolgens gaat toepassen bepaal je zelf. Zo gebruikt de een het om presentaties te geven en weer een ander maakt interactieve praatplaten. Ook wordt visueel communiceren ingezet om sneller en gemakkelijker met groepen mensen te kunnen samenwerken. Deze manier van tekenen is geen kunst maar een tool. Niet anders dan een extra manier om je te kunnen uiten waardoor jouw verhaal of boodschap echt over komt. Doe mee met een van de open trainingen of vraag een in-company training aan! In-company trainingen kunnen wij toespitsen op de behoefte van jouw team of groep.

Contact opnemen