"Geen situatie is hetzelfde, en dat is juist zo mooi"

Mijn naam is Birgit Smit, 40 jaar oud, gevestigd in Uithoorn. Ik heb een achtergrond in content, communicatie en consultancy. Daar leerde ik gericht luisteren en de ruis van de kern te onderscheiden. In 2013 kwam visueel werken op mijn pad en gooide ik het roer om. Sindsdien verveel ik me nooit meer.

Er is veel behoefte aan duidelijkheid en begrip in deze drukke en complexe wereld. Want je kunt prachtige betogen houden, zeer volledige documenten schrijven, en toch komt soms het verhaal niet over. Of je staat voor een groep, maar ziet mensen voortdurend afdwalen of merkt dat ze de boodschap niet volledig meekrijgen. Hoe trek je die aandacht naar je toe en houd je het vast? Hoe zorg je dat het aanspreekt, binnenkomt en bijblijft? Door het visueel te maken!

Ik visualiseer voor uiteenlopende bijeenkomsten, projecten en ontwikkelingen. Geen situatie is hetzelfde, en dat is juist zo mooi. Elke nieuwe samenwerking stelt me in staat om even heel diep in de materie te duiken en daar met mijn bijdrage, mijn tekeningen, een meerwaarde aan te geven.

Maak het visueel!

Door het visueel te maken, zet je je woorden kracht bij. Je dwingt jezelf om de kern van je betoog te vinden en bewuste keuzes te maken waardoor je woorden wel blijven hangen. Als je eenmaal dat proces hebt doorlopen zal je je afvragen waarom je het niet altijd zo hebt gedaan!

Naar services
2

Streef niet naar perfectie, streef naar impact

3
4
0

jaar

HBO Media & Informatie-management
0

jaar

Europees vrijwilligers-werk
0

jaar

in loondienst
0

jaar

Zelfstandig

Mijn verhaal