zakelijke tekeningen in posters en visuals

Visuals - posters

Je boodschap onder de aandacht brengen wordt steeds moeilijker. Het publiek is snel afgeleid en ongeduldig. Een zakelijke tekening is compact, hapklaar en aansprekend.
Denk aan een getekende praatplaat, roadmap, strategie- of visieposter.

Whiteboard animatie

Een korte en krachtige whiteboard animatie (getekende video) is een van de meest effectieve vormen van communicatie. We zijn visuele wezens: wat we zien, onthouden we beter. Daar kun je gebruik van maken!

deelnemer training zakelijk tekenen, iconen

Training zakelijk tekenen

Steeds meer mensen ontdekken de kracht van visueel werken. Minder schrijven en praten, meer tekenen!
Wil jij dat ook? Vraag dan een training zakelijk tekenen aan of organiseer een incompany training zakelijk tekenen.
In 1 dag krijg je de smaak voor visueel werken te pakken zodat jij straks met plezier en zelfvertrouwen voor het papier staat.
live graphic recording, visuele samenvatting, scribing, publiek neemt foto's

Live graphic recording

Er gaat zoveel aandacht uit naar de organisatie van events. Sprekers, aanwezigen, catering, fotografie, cameraman, remote mogelijkheden..
Maar uiteindelijk gaat het om wat mensen met zich meenemen als ze weer vertrekken. Maak het ze makkelijk en maak gebruik van graphic recording.

Doe het anders!

graphic recording, visuele samenvatting, visual report, toeschouwers nemen foto's

Ik vertaal jouw woorden naar een heldere zakelijke tekening, in video, op papier of digitaal. Zie mij als jouw inhoudelijke sparringspartner - de objectieve buitenstaander met de kritische maar frisse blik. Een eerlijk klankbord.

De kern laten zien in een tekening, de juiste invalshoek, een gedeeld beeld met een stukje emotie. Dat is de kracht van visual storytelling.

Het is geen kunst, deze manier van tekenen. Het is een tool. Niets anders dan een extra manier om je uit te drukken. Om jouw verhaal, jouw boodschap, echt over te laten komen.

Zakelijke tekeningen zijn visuele verhalen. Om te delen, herinneren en verbinden.

zakelijke tekening, technologie, samenvatting, birgit smit

Mensen zijn van nature beelddenkers

De meeste mensen denken in beelden, niet woorden! Zo vinden we betekenis in de wereld om ons heen. En toch, wanneer we ons uit willen drukken, worden er documenten vol getypt, eindeloze vergaderingen gehouden en hopen we maar dat we elkaar begrijpen.

Meer dan ooit hebben mensen behoefte aan duidelijkheid en inzicht. Maak het visueel.