Welk verhaal vertel jij?

Laat zien in tekeningen wat je missie, visie, why of historie is. Of verras met een visuele pitch, presentatie of document die de kern van je verhaal daadwerkelijk vat.
Van informatie naar een visueel verhaal, dat is het doel. Want dat is wat mensen raakt én bijblijft.
Kies voor:

  • VisualStoryVideo (explainer/ whiteboard animatie)
  • VisualStoryPoster (praatplaat, template, roadmap)
  • VisualStoryBook (zakelijk prentenboek, NIEUW in 2021)

Zo gaat een studio-project

We starten met de 3 kernvragen:

  • voor wie?
  • waar staan we nu?
  • waar gaan we heen?

Weten waarom je bezig bent, dat is bepalend.
Ik ben jouw gids en  loods je door het proces. We doen wat nodig is om van informatie tot een verhaal te komen. Met de botte bijl, door diep te graven of juist hoog over. Ik vraag, luister en samen doorgronden we de situatie.

We gaan op zoek naar het echte verhaal dat je wilt vertellen. Uit welke elementen bestaat het, waar ligt de focus op en in welke vorm kunnen we het gieten om de boodschap het meest tot zijn recht te laten komen?
Het is een kwestie van keuzes maken, bouwen en schaven totdat we de juiste structuur en opbouw vinden.

Met een helder verhaal kan het visualiseren beginnen. Hoe kunnen we middels de tekeningen een wereld creëren waarmee de boodschap overkomt en bijblijft?
Ik luister naar je, blijf vragen stellen, tap in op mijn verbeeldingsvermogen en puzzel net zo lang tot ik het voor me zie.  De schets deel ik met je en samen werken we toe naar het eindproduct. Van video, verhalenboek, tot templates of zelfs animated gifs.

Het is fijn samenwerken en snel schakelen met Birgit. Ze heeft in zeer korte tijd een heel duidelijke en aansprekende videoscribe voor ons gemaakt. We zijn erg blij met het resultaat, ik beveel Birgit van harte aan!

Leontien, Communicatiespecialist